Specialisten

VP Wonen: compleet in wonen en financieren

Er komt nogal wat kijken bij het (ver)kopen van een nieuw huis. Het afsluiten van een hypotheek neemt veel, kostbare, tijd. Tijd die je aan andere dingen kunt besteden als je alle financiële zaken overlaat aan een professional. Laat je ontzorgen door de adviseurs van VP Wonen. Niet alleen als het gaat om je hypotheek, maar ook bij zaken als een persoonlijk krediet, verzekeringen, makelaardij of duurzaam verbouwen. VP Wonen biedt daarnaast ook begeleiding op het gebied van overlijden, echtscheiding, belasting en notariële zaken. Een alles-in-één-concept dus. Wel zo prettig.

VP Wonen is een professionele organisatie die staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, heldere voorwaarden en een betaalbaar advies. Eigenaar Arno de Koning en adviseur Stefan de Ruijter zijn het gezicht van VP Wonen, dat al ruim vijftien jaar een begrip is in de omgeving. Ze ontvangen hun relaties in de kantoren in Hellevoetssluis en Brielle, maar komen voor een adviesgesprek net zo makkelijk bij je thuis.

Kennis, ervaring, persoonlijke aandacht, innovatie en zekerheid. Het zijn slechts vijf redenen waarom je zou moeten kiezen voor VP Wonen. Professionele en onafhankelijk advies staat voorop. “Dat is een advies waarbij wij jou ontzorgen en garanderen dat het product of de dienst waarvoor je uiteindelijk kiest, ook écht aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden”, zegt Arno de Koning. “Een persoonlijk advies om voor nu en in de toekomst een gezonde financiële situatie te creëren”.

Werkwijze

“We starten altijd met een kennismaking. Een uitgebreide kennismaking, want we willen onze adviezen goed afstemmen op onze klanten”.
Vervolgens wordt op basis van alle informatie gezocht naar verschillende passende financiële producten of diensten. “Wij vertellen je over de voordelen van de verschillende opties en geven aan of je bij een bepaalde dienst wellicht rekening moet houden met beperkende voorwaarden”. De adviseurs van VP Wonen controleren daarnaast altijd of je recht hebt op één of meerdere subsidies, garanties, toeslagen, regelingen of teruggaven. “Dit checken we bij gemeenten, (semi)overheidsorganisaties, banken, verzekeraars en diverse andere marktpartijen. Zo weet jij dat je maximaal profiteert van de mogelijkheden”. Tenslotte worden alle wensen, voorkeuren, persoonlijke situatie en rechten op subsidie en garanties, gecombineerd één totaaladvies. “Dit advies ontvang je van ons op schrift, uiteraard in begrijpelijke taal. Het advies sluit perfect aan bij wat dat we samen hebben besproken”.

Bemiddeling en controle

Indien gewenst kan VP Wonen ook de uitvoer van het advies regelen. “Wat we daarbij doen is het product daadwerkelijk voor je afsluiten. Hiermee dragen we zorg voor een professionele overdracht van ons advies naar een aanbieder, bijvoorbeeld een bank of verzekeraar. Gedurende én na het uitvoerproces voeren we diverse controlerondes uit. Houdt de aanbieder van het product of de dienst rekening met alle wensen die jij hebt aangegeven, kloppen de bedragen, zijn de polisbladen goed ingevuld, worden er geen beperkende voorwaarden toegevoegd door de aanbieder, etc.? Gaat er ergens iets mis, dan zorgen we ervoor dat de fout al is hersteld voordat je de polis ontvangt”. Nazorg en vervolgadviezen Heb je na verloop van tijd nog vragen over het eerdere advies of de bemiddeling, dan staat je adviseur je graag te woord. “Verandert je situatie of verandert er iets in de markt, bijvoorbeeld door de komst van nieuwe wetgeving, dan zijn we je met onze adviezen graag opnieuw ter wille. Omdat we je al kennen, gaat dat advies nog sneller. Dat laatste is iets dat je direct terugziet in ons adviestarief”. 

Onafhankelijk en voordelig

De adviseurs van VP Wonen zijn volledig onafhankelijk. “Een flinke besparing op hypotheekadvies ten opzichte van de bekende hypotheekkantoren is bij ons eerder regel dan uitzondering”.

Positieve reviews 

VP Wonen scoort hoog als het om klanttevredenheid gaat. Een van de klanten schrijft: “Na het overlijden van mijn man heb ik heel veel steun en hulp gehad voor de afwikkeling van allerlei zaken. Juist in deze moeilijke fase van mijn leven ben ik heel blij met de persoonlijke aandacht die ik krijg van VP Wonen”.
“Daar zijn we natuurlijk erg blij mee”, zegt Arno. “We doen ons uiterste best om 24/7 klaar te staan en kennen al onze klanten persoonlijk. Daarnaast hebben we jarenlang ervaring als het gaat om financieel advies. We kennen alle mogelijkheden, kansen en voorwaarden. Dat geeft je de zekerheid van een passend advies”.

T  31(0181) 400165 |  info@vpwonen.nl www.vpwonen.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.