Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Nieuwe Vesting fase 3

Voorne aan Zee - Hellevoetsluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 164m2
Inhoud
243 - 431m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nieuwe Vesting - Steelt je hart

Wonen met de historische vestingwerken van Hellevoetsluis aan de ene kant en het Haringvliet aan de andere. Geen saaie doorsnee
nieuwbouwlocatie, maar één waar historie en nieuwbouw elkaar ontmoeten en waar je zo de oude vesting inloopt voor de dagelijkse
boodschap, een avond uit of een terrasje. Wie al in Hellevoetsluis woont, weet dat Nieuwe Vesting een ideale ligging heeft.

Een plek om van het leven te genieten
Tussen de Sluisbrug en de Koedijk ligt Nieuwe Vesting. Inmiddels is zo’n 60% gebouwd en bewoond. Aan de rand van deze schitterende wijk
komen 41 appartementen, verdeeld over het Pakhuys en het Hoofdhuys.

Het Hoofdhuys
Het Hoofdhuys bestaat uit 25 appartementen van 92 m², 114 m² en 118 m². Hier heb je de keuze uit 3 verschillende typen appartementen met 2 of 3 slaapkamers. De woonkamers hebben een open keuken en lekker veel licht door de grote ramen. Altijd geniet je van een balkon of terras op het westen met zicht op de historische vesting. Dat betekent over het water heen kijken terwijl de zon ondergaat. Over de luxe afwerking met mooie binnendeuren, modern sanitair, comfortabele vloerverwarming en een warmteterugwin installatie vertellen we verderop meer.

Het Pakhuys
In het Pakhuys komen 16 appartementen in 2 groottes. Je kunt kiezen uit een appartement van 119 m² of 164 m². Altijd geniet je van een riant balkon of terras op het westen met zicht op de historisch vesting. Dat betekent over het water heen kijken terwijl de zon ondergaat. Over de luxe afwerking met mooie binnendeuren, modern sanitair, comfortabele vloerverwarming en een warmte-terugwininstallatie vertellen we later meer.

De appartementen zijn opvallend ruim, vooral in de woonkamer. Hoe fijn is het, dat je hier een mooie werkplek kunt maken en dat een leefkeuken tot de mogelijkheden behoort. De appartementen hebben allemaal 2 slaapkamers en mocht je een 3e slaapkamer willen, dan kan dat in het appartement van ruim 164 m².

Kleinschalig en vertrouwd
Vanaf de Molshoek rijd je straks zo de garage in onder het gebouw, waar voor de meeste bewoners een (of twee) privéparkeerplaats(en) beschikbaar is/zijn. Hier vind je ook de bergingen. Voor het appartementengebouw en naast de inrit van de garage zijn diverse openbare parkeerplaatsen. Vanuit de garage of de hoofdentree kun je met de lift de woonverdieping bereiken. Veilig en gemakkelijk.

De verkoop is 7 oktober 2020 gestart. Wil je ook zo een royaal appartement? Schrijf je in via de website. De inschrijfperiode loopt tot en met 18 oktober 2020 om 23:59 uur. Op 19 oktober worden alle bouwnummers toebedeeld.

TOCH LIEVER EEN GRONDGEBONDEN WONING?
In volgende fase zijn deze ook beschikbaar! Meld nu alvast aan voor de nieuwsbrief (via de website), dan brengen we u als eerste op de hoogte van fase 4.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Vesting fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Voorne aan Zee.

Aanmelden