De Veerhaven Hellevoetsluis

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Voorne aan Zee - Hellevoetsluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

UNIEK WONEN AAN HET HARINGVLIET
OP HÉT MOOISTE PLEKJE VAN HELLEVOETSLUIS

Op de unieke locatie tussen de Tramhaven en de Koopvaardijhaven verrijst binnenkort een eigentijdse nieuwe en stoere woonwijk. Veerhaven biedt u stijlvolle grote eengezinswoningen aan de kade of direct aan het water, ruime appartementen en luxe penthouses omgeven door veel groen en een panoramisch uitzicht over het Haringvliet. Altijd de droom gehad van een boot bij uw woning? Veerhaven maakt hem waar! Wandelt u in gedachten al over de flaneerzone of hangt u lekker met de voeten in het water, terwijl u de boten ziet aan- en afmeren? Dit wordt een plek waar kinderen samen kunnen spelen en volwassenen elkaar kunnen ontmoeten. Een gezellige dynamiek aan levendigheid voor jong en oud!

DIVERSITEIT AAN WONINGEN
MET OOG OP DE TOEKOMST

Veerhaven bestaat uit 100 nieuwbouwwoningen op de mooie, unieke locatie tussen de Tramhaven en de Koopvaardijhaven. Het gevarieerde woningaanbod wordt opgedeeld in verschillende types: Kadewoningen, waterwoningen, appartementen, studio’s en penthouses. Met oog op de toekomst zijn de nieuwbouwwoningen gasloos én op uw persoonlijke wensen samengesteld, hier hoeft u dus nooit meer weg!
START VERKOOP 2021
Voor meer informatie zie Projectsite: www.veerhaven.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Veerhaven Hellevoetsluis
Koopwoningen
100
Type woningen
Appartement, Herenhuis, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Voorne aan Zee.

Aanmelden