Twee Getuigen

Voorne aan Zee - Brielle
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 870.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 174m2
Kaveloppervlak
109 - 400m2
Inhoud
460 - 745m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Uniek en historisch wonen in Twee Getuigen - Brielle

Aan de rand van Brielle, op steenworp afstand van het historisch centrum van Brielle worden in totaal 84 grondgebonden huizen en appartementen gerealiseerd.

Twee Getuigen is gelegen aan weerszijde van de Rik in Brielle. Brielle is van oorsprong een vestingstad en heeft vanwege haar geschiedenis een rijke historie. een deel van Brielle is een beschermd stadsaanzicht en er zijn vele rijksmonumenten. De nieuwbouwlocatie is gelegen op een unieke groene plek, net buiten de vesting.

Er wordt in Twee Getuigen een variëteit aan huistypen en -grootte aangeboden. Er komen eengezinshuizen in verschillende grootte, twee-onder-een-kaphuizen en vrijstaande huizen. Er worden ook huizen en appartementen aangeboden in de sociale huur.

De omgeving van Twee Getuigen is heerlijk groen. Er staan veel bomen in de directe omgeving en is er ook veel ruimte voor groen in het nieuwbouwproject. Daarnaast zijn er diverse winkels en scholen gelegen in de directe omgeving.

Op dit moment is de pre-sale gestart.
Maak een account aan (rechtsboven aan deze pagina) en geef aan welk type huis uw voorkeur heeft. Wij zullen u dan als eerste informeren over de nieuwe ontwikkelingen en de start verkoop.

Waarom u wilt wonen in Twee Getuigen
🏠 66 unieke huizen: eengezinshuizen, eengezinshuizen XL, twee-onder-een-kaphuizen en vrijstaande huizen
📍 Unieke locatie aan de rand van historische Brielle
🛏 minimaal 3 slaapkamers mét uitbreidingsmogelijkheden
💚 Gasloos, zonnepanelen en uitstekende isolatie: klaar voor de toekomst
🥰 Realiseer uw droomhuis door de verschillende ruwbouwopties

Meer informatie

Kenmerken

Project
Twee Getuigen
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 450.000,- tot € 870.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Voorne aan Zee.

Aanmelden