Zwaluwhof fase 1

Voorne aan Zee - Oostvoorne
Actueel aanbod

€ 400.000,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 184m2

Over dit project

Zwaluwhof | Oostvoorne
Zwaluwhof ligt ingebed in Oostvoorne, op een unieke plek nabij het pittoreske centrum. De 71 sfeervolle woningen sluiten door hun heel eigen, lichte architectuur naadloos aan bij de omgeving. De zachtgele handgevormde gevelsteen doet denken aan het zand van duin en strand en ook het vergrijsde hout in de gevels roept een strandsfeer op. Deze natuurlijke materialen, de ambachtelijke metselwerkdetails en brede overstekken doen denken aan de vriendelijke jaren ’30 architectuur. In combinatie met de ruime opzet en het vele groen ontstaat zo de sfeer van lanen van vroeger, maar mét de dorpse gezelligheid waar Oostvoorne zo geliefd om is. Ook wordt Zwaluwhof energieneutraal, natuurinclusief en klimaatadaptief ontwikkeld en gerealiseerd. Dat is prettig voor iedereen.

Een unieke wijk, op een unieke plek. De verkoop is gestart, inschrijven is mogelijk tot 2 april 2024 12.00 uur.

Van compacte starterswoningen, zonnige rijwoningen, levensloopbestendige semi-bungalows, twee-onder-één-kapwoningen tot vrijstaande woningen: het lijkt alsof ze er altijd al stonden, zo goed sluit de uitstraling van de woningen van Zwaluwhof aan op de bestaande bebouwing van Oostvoorne en het landschap van Voorne-Putten. Zwaluwhof Oostvoorne wordt een kleinschalige woonwijk voor iedereen. Van jong tot oud en van single tot gezin. Iedereen voelt zich hier thuis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zwaluwhof fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
9 van 54 beschikbaar
Prijs
€ 400.000,- tot € 950.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Voorne aan Zee.

Aanmelden