Nieuwe Vesting fase 2

Voorne aan Zee - Hellevoetsluis
Actueel aanbod

€ 225.000,- tot € 311.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 116m2
Kaveloppervlak
112 - 128m2

Over dit project

Centraal wonen
Hellevoetsluis is een gemoedelijk vestingstadje aan het Haringvliet. Het is de ideale thuisbasis in de luwte van de Rijnmond. De ligging aan het water, de uitgebreide voorzieningen en de bedrijvigheid van een wereldstad als Rotterdam vormen een aantrekkelijke combinatie voor jong en oud. In Nieuwe Vesting kunt u landelijk wonen zonder dat het afgelegen is.
 
Alles binnen handbereik
Wie al in Hellevoet woont, weet dat alles er binnen handbereik is. De stad telt tientallen winkels, scholen en verenigingen. Zo stapt u voor de dagelijkse boodschappen binnen bij diverse supermarkten en verswinkels. Voor de vertrouwde winkelketens wandelt u rustig naar winkelcentrum De Struytse Hoek. Ook op het gebied van onderwijs is er veel keus. En dan zijn er nog talloze recreatiemogelijkheden op de sportvelden, in het zwembad, bij de muziekvereniging en in het cultureel centrum.
 
Plangebied
Het plangebied van Nieuwe Vesting beslaat de groene oostoever van het kanaal dat dwars door Voorne loopt. Grofweg van de pittoreske sluisbrug tot aan de Koedijk. Nieuwe Vesting is ruim opgezet en bestaat uit een rijk aanbod van verschillende woningtypen.Het vele water en groen zorgen niet alleen voor een afwisselende aanblik, maar ook voor voldoende speelruimte voor kinderen en fiets- en wandelpaden binnen de wijk.

Woningtypen
Nieuwe Vesting fase 2 bestaat uit diverse woningtypen in verschillende prijsklassen. Twee typen rijwoningen, herenhuizen en grachtenbungalows. Deze mix maakt Nieuwe Vesting interessant voor allerlei doelgroepen. Elk type heeft zo zijn eigen voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje.

10 x rijwoning Hof
10 x rijwoning Singel
6 x grachtenbungalow
10x herenhuis 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Vesting fase 2
Woningen
29 van 30 beschikbaar
Prijs
€ 225.000,- tot € 311.500,-
Type woningen
Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Voorne aan Zee.

Aanmelden