Kop Oostdijk

Voorne aan Zee
Toekomstig aanbod

Over dit project

Hoe geniet je meer van het feit dat je woont aan water, dan in een licht appartement met vrij uitzicht en een royaal balkon? Op de Kop Oostdijk in Hellevoetsluis, uitkijkend over het Kanaal door Voorne, worden drie fraaie appartementengebouwen gerealiseerd van elk vijf verdiepingen hoog. De drie markante, eigentijdse gebouwen geven de entree van Hellevoetsluis een aantrekkelijke aanblik.

Binnen en buiten ruim opgezet

De appartementen worden uitgevoerd in twee kleuren baksteen. Het ontwerp geeft de gebouwen een natuurlijke uitstraling, die helemaal past in de omgeving. De openheid van het ontwerp wordt benadrukt door de brede 'glazen balkons'. Niet alleen heel mooi van buiten, het versterkt ook de ruimtelijke beleving van binnenuit.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kop Oostdijk
Woningen
27 van 27 beschikbaar

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Voorne aan Zee.

Aanmelden